Cégtörténet

HÁROM ÉVTIZEDE a fejlődés szolgálatában

Az ÉPÍTÉSZMESTER Tervező és Kivitelező Zrt. jogelődje, az ÉPÍTŐMESTER Tervező és Kivitelező KFT. a magyar gazdaság strukturális átalakulásának kezdetén, 1988. december 09-én 14 fő - korábban is az építőipar valamely ágazatában dolgozó, a szakmában elismert múlttal rendelkező - magánszemély és egy jogi személy társaságaként alakult.  A Társaság ma már döntően családi vállalkozásként működik.

Működésünk 30 évében tevékenységünk centrumát - az alapítók indítógondolatával egyezően – magasépítési létesítmények építész tervezése és kivitelezése képezi.

A Társaság egyik alapítója néhai Dr. Paragi István, aki széleskörű szakmai tudásával nemcsak felépítette a vállalkozást, hanem Csongrád Megye egyik legjelentősebb építőipari társaságává fejlesztette.  Társaság vezetését 2005. évtől fia, Paragi István vette át. Társaságunk 3 évtizedes fennállása alatt kialakítottuk azt a szervezeti struktúrát, munkaszervezési és munkavégzési kultúrát, amely alapjául szolgál Megrendelőink elégedettségének és ezáltal Társaságunk évről–évre bekövetkező, töretlen mennyiségi és minőségi fejlődésének.

Az EMBEREKNEK építve

Tevékenységünkben mai napig meghatározóak azon beruházásokhoz kapcsolódó tervezési és kivitelezési munkák, amelyek egy helyi közösség, vagy a társadalom szűkebb vagy szélesebb köre számára nyújtott szolgáltatások számára teremt korszerű infrastruktúrát, legyen az akár az egészségügy, szociális ellátórendszer, közigazgatás, köznevelés, oktatás, kultúra, sport területe, vagy közterek rehabilitációja, közműrendszerek rekonstrukciója.

Nagy megtiszteltetés Társaságuk számára, hogy az elmúlt évtizedben több mint három tucat beruházáshoz kapcsolódó, mindösszesen nettó 15 milliárd Ft értékben elvégzett  kivitelezési munkájával hozzájárulhatott az épített környezet és közintézmények fejlesztéséhez, amely az érintett lakosság számára élhetőbb életkörülményeket biztosít.

A közösségi célt szolgáló kivitelezések mellett a lakóépületek kivitelezése is markáns szeletét jelenti tevékenységünknek, amelyeknél szintén törekszünk megrendelőink igényeit, érdekeit kiszolgálni, energia-hatékony és fenntartható technológiákat alkalmazni.

Magas MINŐSÉGBEN

Mindezen beruházások megkövetelik a magas színvonalú munkavégzést, amely minden kivitelezésünk jellemzője.

A cég minőség iránti elkötelezettsége és szakmai felkészültsége a fennállás kezdetétől napjainkig megvalósított egészségügyi, szociális, sport, üzemviteli létesítmények, lakóépületek egész sorában tükröződik.

A munkaellátottságot az építési piac diktálta igények állandó változása mellett, az évek óta visszatérő megrendelők jelenléte teszi kiegyenlítetté és ezzel stabillá Társaságunk működését. Az Építészmester Tervező és Kivitelező Zrt. tevékenységi területén mindenkor meg kíván felelni a partnerei, tágabb értelemben a környezet folyamatosan növekvő szintű minőségi igényeinek. Nagy figyelmet fordítunk a minőségi igényekkel kapcsolatos tájékozódásra, a környezeti elemzésekre. Fontos számunkra a tapasztalatok működésünkbe való integrálása társaságunk lehetőségeink minél teljesebbé tétele érdekében.

Célunk, hogy korrekt alternatív ajánlatunkkal minden lehetséges esetben hozzájáruljunk ahhoz, hogy megrendelőink megtalálják az optimumot a mindig magas minőségi színvonalat jelentő megoldási javaslataink között az általunk megvalósított létesítményekben. A mindenkori hazai piaci lehetőségek kihasználásával kívánjuk hosszabb távú fejlődésünket biztosítani.

Munkakultúránk meghatározó jellemzője az a minőségszemlélet, melynek következménye a megvalósított létesítmények megbízhatósága, munkánk hatékonysága és gazdaságossága. Az ehhez szükséges stabil és megbízható minőség érdekében minőség-, környezetközpontú valamint munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert vezettünk be és alkalmazunk, mely megfelel az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és a BS OHSAS 18001:2007 (MSZ 28001:2008) szabványok követelményeinek.

Ennek segítségével olyan cégkultúrát kívánunk meghonosítani a társaságnál, amely biztos hátteret jelent üzleti céljaink megvalósításához a szűkebb és tágabb környezetünk a fejlődéshez.

CÉLUNK, amit Megrendelőinknek kínálunk:

a tervezéstől kezdve a kivitelezés befejezéséig magas minőségben elvégzett munka, amelyet ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és a BS OHSAS 18001:2007 (MSZ 28001:2008) szabványok követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszerünk garantál,
határidők pontos betartása,
teljes körű építési felelősségbiztosítás,
s mindezekért versenyképes díjazás.

Megrendelőink eddigi bizalmát megköszönve, partnereink magas színvonalú kiszolgálását és egyidejűleg a társaság szellemi és anyagi erőforrásainak további erősítését tekintjük a közeljövő fő feladatának.

Társaságunk KÜLDETÉSE: az elégedett Megrendelő.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett Megrendelőink között tudhatjuk!

Hódmezővásárhely, 2018. szeptember 14.                                                                                                                  

 

Minősítéseink

Céges minősítéseinket erre a linkre kattintva tekintheti meg.