Cégtörténet

Az ÉPÍTÉSZMESTER Tervező és Kivitelező ZRT jogelődje, az ÉPÍTŐMESTER Tervező és Kivitelező KFT a magyar gazdaság strukturális átalakulásának kezdetén 1988. december 09-én 14 fő - korábban is az építőipar valamely ágazatában dolgozó a szakmában elismert múlttal rendelkező - magánszemély és egy jogi személy társaságaként alakult, amely ma már döntően családi vállalkozásként működik.

Tevékenységünk centrumát - az alapítók indítógondolatával egyezően – magasépítési létesítmények építész tervezése és kivitelezése képezi. Évről-évre bekövetkező töretlen mennyiségi és minőségi fejlődés eredménye a belső infrastruktúra éppen elégséges, de fejleszthető mértékű létrejötte ( központi iroda, telephely, technikai eszközök.)

A munkaellátottságot az építési piac diktálta igények állandó változása mellett az évek óta visszatérő megrendelők jelenléte teszi kiegyenlítetté és stabillá.

A cég elköltelezettsége és szakmai felkészültsége a fennállás kezdetétől megvalósított egészségügyi, szociális, sport, üzemviteli létesítmények, lakóépületek egész sorában tükröződik.

A Építészmester Tervező és Kivitelező Rt. tevékenységi területén mindenkor meg kíván felelni a partnerei, tágabb értelembe a környezet folyamatosan növekvő szintű minőségi igényeinek. Nagy figyelmet fordítunk a minőségi igényekkel kapcsolatos tájékozódásra, a környezeti elemzésekre. Fontos számunkra a tapasztalatok működésünkbe való integrálása társaságunk lehetőségeink minél teljesebbé tétele érdekében.

Célunk hogy korrekt alternatív ajánlatunkkal minden lehetséges esetben hozzájáruljunk ahhoz, hogy megrendelőink megtalálják az optimumot a mindig magas minőségi színvonalat jelentő megoldási javaslataink között az általunk megvalósított létesítményekben.

A mindenkori hazai piaci lehetőségek kihasználásával kívánjuk hosszabb távú fejlődésünket biztosítani.

Munkakultúránk meghatározó jellemzője az a minőségszemlélet, melynek következménye a megvalósított létesítmények megbízhatósága, munkánk hatékonysága és gazdaságossága.

 Az ehhez szükséges stabil és megbízható minőség érdekében kívánjuk működtetni és továbbfejleszteni az MSZ EN ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszerünket, megcélozva annak teljes körű a cég minden működési elemére kiterjedő rendszerré fejlesztését

Ennek segítségével olyan cégkultúrát kívánunk meghonosítani a társaságnál, amely biztos hátteret jelent üzleti céljaink megvalósításához a szűkebb és tágabb környezetünk a fejlődéshez.

Megrendelőink eddigi bizalmát megköszönve, partnereink magas színvonalú kiszolgálását és egyidejűleg a társaság szellemi és anyagi erőforrásainak további erősítését tekintjük a közeljövő fő feladatának.

Hódmezővásárhely, 2013.09.27.

 

Minősítéseink

Céges minősítéseinket erre a linkre kattintva tekintheti meg.